The Joulupukin postilaatikko

Lääni: 
Etelä-Suomen lääni
Kunta, alue: 
Tuusula, Annivaara
Piilottaja(t): 
Red Bull Alliance, ihmiskoira & -standome-
Piilotusaika: 
20.12.2013
Johtolanka: 

Tehtävä:

Varaa mukaasi toivomuslistan valaisevin ja etsi reittisi läpi pimeänTonttumetsän aina Joulupukin postilaatikolle asti. Kirjaa/ leimaa nimesi kilttien lasten listaan. Kannattaa aina pelata varman päälle...

Toivomuslista:

Rakas Joulupukki!

Tuothan tehokkaammat taskulamput
tai ainakin edes otsalamput
lämmin pipo, talvikerrasto, saappaat ja liukuesteet
villasukat ois kans kivat kaverit kun mettäs
voipi tulla kylymä ja kallioilla
äkin pliukas

Terveisin: ihmiskoira ja -standome-

Ps. Ollaan oltu kilttejä!

 What perhana do we do?

Lodju sijaitsee Tuusulassa. Paikalle pääsee Järvenpääntietä (tai vaihtoehtoisesti Rantatietä), tulosuunnasta riippuen käännytään joko Hyrylästä päin tullessa oikealle tai Järvenpään suunnasta vasemmalle Taistelukouluntielle, jonka lopussa on parkkipaikka. Käänny kohdasta, jossa on kyltti: Kuntorata.

Etene parkkipaikalta puomilla suljettua tietä pitkin. Älä välitä monikielisestä kieltotaulusta, se on hämäystä Tonttumetsää alati vaanivia ilkeitä Näsiä varten!

Joulupukin postilaatikot, joihin tontut käyvät jättämässä raporttejaan Joulun alla, sijaitsevat salaisissa ja vaikeakulkuisissa paikoissa. Kun pääset ensimmäiseen isoon risteykseen, on aika etsiä Tonttujen jättämiä jälkiä. Vinkki: Oikeat Tontut kulkevat melkein aina Sydämen puolella ja jäljet näkyvät vain pimeässä.

Tonttumetsän alueella on edelleen jäänteitä Tonttujen ja Näsien välisistä kahinoista, joten varothan ansakuoppia ja piikkilankaesteitä!  

Tämä on jännittävä seikkailu!

Sometimes it's hard to be a tonttumies!

Geotontut löytävät alkupisteen koordinaateista: N 60° 25.820' E 025° 03.612'

Postilaatikossa oleva leimasin ei ole vaihtotavara!

Suositellut vuodenajat: 
kevät
syksy
talvi
Vaikeustaso: 
tavanomainen
Huomautukset: 

Tavoitimme Pukin kesäasunnoltaan Sipoosta. Postilaatikolle on nyt Joulupukin virallinen lupa! Tämä Lodju on julkaistu myös geokätkönä geocaching.com-sivustolla: The Joulupukin postilaatikko