Knutersintien hiidenkirnu

Sipoo, Sipoonkorven kansallispuisto
ihmiskoira
28.04.2014

Pieni hiidenkirnu sipoonkorven kansallispuistossa.

Knutersintien hiidenkirrnun syvyys on noin 60 cm ja halkaisija 85 m. Kirnu on kuitenkin seinämästään avoin niin, että vettä on vain hieman pohjalla ja kuivempina aikoina se kuivuu kokonaan.

Koska tämä geolodju sijaitsee kansallispuistossa, sinun täytyy noudattaa alueella liikkuessasi seuraavia rajoituksia: Ohjeet ja säännöt

Voit käyttää tätä Karttaa.

Annetut koordinaatit esittelevät hiidenkirnun, lodju ei ole siellä. Löytääksesi sen, sinun on seurattava johtolankaa:

Kulje hiidenkirnulta kallionreunaa etelän/ kaakon suuntaan, kunnes tulet isommalle polulle. Jatka polkua vasemmalle mutaikon yli. Kävele polkua kunnes näet kiven, jossa on sininen merkki. Kiven luota käänny koilliseen vievälle polulle ja kulje suuren männyn luokse. Matkalla männylle näet numeroita. Ota männyltä numeron verran askelia pohjoiseen ja pari kaupan päälle niin olet perillä.

Leimasin ei ole keräilyesine tai vaihtotavara!

Jos lodjaus tuntuu sinusta epämielekkäältä, tai vaikka eksyt/ etkä tavoita johtolankaa, niin laatikko on löydettävissä myös lyhyenä moni- eli multikätkönä:

Pääset alkupisteeltä välipisteelle vähentämällä pohjois-koordinaattien minuuttien desimaaleista 41 ja lisäämällä itäisiin 62. Välipisteellä näet kiven, jossa on sinisiä numeroita. Olkoon tämä luku x. Loppupisteen koordinaatit ovat: N 60 17. aaa ja E 025 11.bbb, jossa aaa= x*6-31 ja bbb= x*10+33

Small giant's cauldron in Sipoonkorpi National Park.

The depth of the Knutersintie giants cauldron is approx. 60 cm and diameter 85 cm. It is open from its side so there will be almost no water and in sunny summer weather it will dry up.

As this letterbox hybrid is planted in the Natural Park you should obey these restrictions when hiking: Rights and regulations
You can use this Map.

Given coordinates show you the "giants" cauldron, the letterbox is not there. To find the box You have to follow this clue:

From the giants cauldron follow the edge of the rock down to south/ southeast until you reach a bigger trail. Follow the trail to the left across the mud. Keep on walking until you see a stone with a blue mark. Then take a small path to the northeast and walk to a big pine tree. While walking you will see some numbers. From the pine tree take as many steps straight to north, and two more for sure and you will be there.
The Stamp is not a geocaching swag or trade item.

If you find letterboxing somehow annoying, or get lost/ have problems to get the clue, the box is findable as a short multicache:

The second point will be found by subtracting 41 from the northern and adding 62 to eastern minute decimals of the starting coordinates. At the point you can see a stone with blue numbers.

Let these numbers be x. Final coordinates will be found as: N 60 17. aaa and E 025 11.bbb, where aaa= x*6-31 and bbb= x*10+33

-usiuk/ ruceps-kirnu / cauldron WGS84(DD) N 60° 17.552' E 025° 11.905'-