The lodju impossible - Aarrejahtiin

Seinäjoki
s.h50pros.
04.05.2016

Löytääksesi lodjulle sinun tulee seurata vanhan kalamiehen piirtämää karttaa ja lukea hänen tarinansa.

"Merirosvot minut yllätti kun olin haukea pyytämässä. Ihmettelin sinä mikä heitä kiinnosti kun muistin isosiältäni perinnöksi saadun aarteen. Onneksi pieni laivani oli ketterämpi ja ehdin ensimmäisenä rantaan. Juoksin läheiseen metsään ja piilotin aarteen sinne. Piirsin nopeasti kartan ja latasin sen nettiin. :D Huomaa että kartta on piirretty hätäisesti Se ei ole kovinkaan tarkka."
Aloituspiste on Seinäjoen keskussairaalan vieressä olevan Jouppilanvuoren kuntoradan yksi parkkipaikoista.
Kartta: (visit link)
Vaikka kyseessä on aarre, sitä ei ole kaivettu maahan eikä sitä saa ottaa itselleen.

Vaihtoehtoinen helpompi mutta tylsempi ratkaisemistapa:

Mene boguskordinaatteihin (kartassa merkitty punaisella pisteellä ja laske sieltä seuraavia asioita:

Keltaisten voimistelutankojen määrä + 2= A

Etsi paikalta kyltti jossa lukee Elämysliikuntareitit Jouppilanvuori - Ahonkylä ja se on lähimpänä voimistelutankoja.

Kyltin viittojen yhteenlaskettu kilometrimäärä = BC,D

C + 3 = E

Koordinaatit: N 62*46.BAE E 022*48.DAC

HUOM! Vaikka käyttäisit tätä ratkaisutappaa tarvitset kuitenkin purkilla karttaa!

Löytyy myös geokätkönä.