Masala Railway Station - Kirkkonummi Alphabet M

Lääni: 
Etelä-Suomen lääni
Kunta, alue: 
Kirkkonummi, Masala
Piilottaja(t): 
ihmiskoira
Piilotusaika: 
01.02.2014
Johtolanka: 

Rautatie ei ole yleinen kulkuväylä. Radalle meneminen on lailla kiellettyä ja vaarallista ja sen ylittäminen sallittu vain virallisilla ylityspaikoilla.
Railroad tracks are not public trails. It's illegal and dangerous to walk on or near tracks unless you're using a designated crossing.


Masala (finnish) or Masaby (swedish), is a station on the VR commuter rail network located in the Masala, Kirkkonummi, between the Luoma and Jorvas stations. The old Station building was detroyed in a fire in 14.01.2011

The Masala station has two tracks. Track number one is serving trains towards Kirkkonummi and track two towards Helsinki. The Masala station has high platforms and platform displays. There is an announcement system at the station. The station has 140 free bicycle parking places and 80 free car parking places. There is a taxi station and bus stop nearby the station. All local trains between Helsinki and Kirkkonummi stop at Masala.- This Letterbox hybrid is part of the Kirkkonummi Alphabet" -series and a larva cache of the Railway Station of Hämeenlinna (GCHTPA) as well. :-) Given coordinates show only the Railway station area, the letterbox is not there. To find the box You have to follow this clue:

Locate "The Fence" at Eastern side of the Masala Railway station. Follow it, first to the North. Find a stream and follow the other side until the "Old ruins". The Box is planted nearby waterside.
The Stamp is not a geocaching swag or trade item.

If you find letterboxing somehow annoying, or get lost/ have problems to get the clue, the box is findable as geocache too. Just go to: 60° 09.403' 24° 32.318' and You will find the coordinates on the sticker near the traffic sign as a normal multicache stage. Please give a shot to-, and at least try letterboxing as this is short and easy one.

Masala tai Masaby (ruots.) on lähijunien asema Kirkkonummella, Luoman ja Jorvaksen asemien välissä. Vanha asemarakennus tuhoutui tulipalossa 14.1.2011.

Masalassa on kaksi raidetta. Raiteelta yksi liikennöidään Kirkkonummen- ja raiteelta kaksi Helsingin suuntaan. Masalan asemalla on korkeat laiturit sekä laiturinnäytöt. Asemalla on myös kuulutusjärjestelmä. Asemalla on 140 ilmaista polkupyöräpaikkaa ja 80 ilmaista autopaikkaa. Aseman yhteydessä on taksiasema ja linja-autopysäkki.Kaikki Helsingin ja Kirkkonummen väliset paikallisjunat pysähtyvät Masalassa.

Tämä geolodju on osa Kirkkonummen Aakkos-sarjaa ja samalla myös Railway Station of Hämeenlinna:n (GCHTPA) toukkakätkö. :-) Annetut koordinaatit esittelevät lähinnä Rautatieasema-aluetta, lodju ei ole siellä. Löytääksesi sen, sinun on seurattava johtolankaa:

Etsi iso aita Masalan juna-aseman itäpuolelta ja seuraa sitä, aluksi pohjoiseen. Löydettyäsi puron seuraa sen toista rantaa "vanhoille raunioille". Lodju on sijoitettu lähelle rantaa.
Leimasin ei ole keräilyesine tai vaihtotavara!

Jos lodjaus tuntuu sinusta epämielekkäältä, tai vaikka eksyt/ etkä tavoita johtolankaa, niin laatikko on löydettävissä myös geokätkönä. Menet vain: 60° 09.403' 24° 32.318' ja löydät koordinaatit tarrasta läheltä liikennemerkkiä, ihan tavallisena multikätkön välipisteenä. Koita silti ihmeessä lodjausta, yritä edes, sillä tämä on tehtävänä todella lyhyt ja helppo.-

Suositellut vuodenajat: 
kevät
kesä
syksy
talvi
Vaikeustaso: 
helppo
Huomautukset: 

Tämä Lodju on julkaistu myös geokätkönä geocaching.com-sivustolla: Masala Railway Station - Kirkkonummi Alphabet M
 

Kommentit

Eläkkeellä

Tämä Letterboksi siirtyi eläkkelle jatkuvan jästinnän takia 2014-04-05
This Letterbox is retired due to continuous muggling 2014-04-05