Mustan ratsun jäljillä 4 - Druidit

Orimattila
Meriam
09.11.2012

Tämä on lodju, johon kuuluu leimasin. Älä ota sitä, se kuuluu kätköön! Mennäksesi Druidien luo, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: lodjaten (helpompi) tai laskemalla (hieman vaikeampi).

Lodjaten seuraa seuraavia ohjeita: Saavuttuasi alkukoordinaattien kohdalle, asetu seisomaan niin, että olet kasvot kohti Suurta Wirtaa. Oikealla puolellasi kohoaa kaksi puupylvästä taivasta kurkotellen. Kävele pienen oravan askelin niiden ohi, ohita tienviitta, ylitä varovaisesti tie ja saavut kumollaan oleville Jättiläisen tikkaille. Tikkaat nojaavat osittain mäntyihin. Edessäsi on vähänkärsinyt toispuoleinen ikivihreä puu, jonka oksia lumenauraajan työnsä helpotukseksi on riipinyt osan pois. Lähde "kiipeämään" tikkaita pitkin ylöspäin. Saavuttuasi lähes tikkaiden yläpäähän, pysähdy ja ajattele rauhassa missä Druidit mahtavat asustaa.

Laskemalla pienimmällä siirtomäärällä seuraavasti: Musta ratsu on c3:ssa, josta se siirtyy X siirron verran h2:een. Musta ratsu on c3:ssa, josta se siirtyy Y siirron verran b6.een. Musta ratsu on c3:ssa, josta se siirtyy Z siirron verran c4:een. Musta ratsu on c3:ssa, josta se matkaa A siirron verran e4:een. Musta ratsu on c1:ssa, josta se matkaa B siirron verran c8:aan. Druidit asustavat koordinaatiessa: 60 50.(B+Z)(A+X)(Y+X) ja 25 39.(A+B)(B-A)(Z+X-B)

[ENG] This is a letterbox. If you want to go the Druidit, yuo have two alternative: letterboxing (easy) or count (difficult).

Letterboxing: When you are in the start coordinates, stand your face towards to the Suuri Wirta (Big River). Your right side is two wooden columns, go over with steps of the little squirrel, go over a signpost, cross over the road very carefully and you see in the front of Giant's ladder. The ladder is lean on evergreen pines. Go to "climb a ladder" upwards. When you are near the top, stop and thinking very carefully, where is the Druidit's place of recidence.

Count with the smallest chess moves: The black knight go c3 to h2, moves is X. The black knight go c3 to b6, moves is Y. The black knight go c3 to c4, moves is Z. The black knight go c3 to e4, moves is A. The black knight go c1 to c8, moves is B. The final point is 60 50.(B+Z)(A+X)(Y+X) ja 25 39.(A+B)(B-A)(Z+X-B)

Tämä on tarina Shakkiratsuista, jotka seikkailevat Shakkilandia maailmassa. Shakkilandiassa ja suomalaisessa maisemassa on hyvin paljon samoja piirteitä. Tutustukaamme niistä muutamiin.

talvi