Nautelankosken Luontopolku

Lieto
Janitismus
06.05.2015

Muistathan, että luonnonsuojelualueella polulta poistuminen on kielletty!Lodjulle on kysytty lupa Lounais-Suomen ympäristökeskuksesta.Pääset alkuun menemällä Nautelankosken myllylle. Lodju ei sijaitse siellä, seuraamalla tarinaa löydät perille. Märällä kelillä / sateiden jälkeen polku on kuraisessa kunnossa ja liukas. Saavut vanhan myllyn kivijalan jäänteelle, jonka vierestä lähtee luontopolku Nautelankosken alajuoksulle. Lähde seurailemaan polkua. Vähän matkaa kuljettuasi voit ottaa tukea kaiteesta ja kuunnella kosken kohinaa. Jatka eteenpäin pitkoksia kulkien. Ylitä pieni silta ja nouse ylämäkeen. Saavut jyrkän rinteen reunalle, josta voit ihastella alhaalla näkyvää kosken suvantoa. Jatka kohti alajuoksua vasemmalla puolellasi olevaa kaidetta seuraillen, kosken kohistessa vierelläsi. Metsä muuttuu yhä enemmän lehtometsäksi. Jatka matkaa ja ohita kaksi suurta kuusta. Kosken kohina jää taaksesi, mahdollisesti kuulet puron solinaa ja lintujen laulua, vuodenajasta riippuen. Jatka pitkoksia eteenpäin ja ylitä pieni puro. Nyt kannattaa olla tarkkana, niin löydät lodjun ;).

talvi

Lodju löytyy myös geokätköilysivulta: http://www.geocaching.com/geocache/GC5TJXQ_nautelankosken-luontopolku