Suden loikka, karhun askel

Ylihärmä
Eki Lehtimäki
15.08.2002

Tämä lodju sijaitsee Ylihärmässä, suuntaa siis kulkusi ensin sinne. Etsintä ei onnistu tyhjällä vatsalla, etsi siis tiesi sapuskan äärelle vaikkapa Wanhalle Grillille.

Kun vatsasi pömpöttää, voit lähteä seuraamaan tietä pohjoiseen. Kulje ensin tuhatkolmesataa karhunaskelta, kunnes tulet paikkaan jossa autot kiertävät muuan läjää ympäri. Täältä kulje vielä tuhatkuusisataakaksikymmentä karhunaskelta suoraa tietä kääntymättä oikealle tai vasemmalle.

Nyt näet oikealla puolen ison punaisen rakennuksen. Etsi tämän rakennuksen luoteisnurkka. Sieltä kulje 70 sudenloikkaa suuntaan 277 astetta, kunnes törmäät puuhun.

Nyt näet oikealla puolellasi ojan. Seuraa tätä ojaa länteen 95 sudenloikkaa, ja tulet pikku aukiolle. Täältä sinun on vielä loikittava 21 sudenloikkaa suunnilleen suuntaan 220.

Nyt olet perillä, vaan löydätkös kätköä?

PS: Sisäänkäynti kellarin kautta

PPS: Muurahaispesää ei kannata tonkia, vaikka se aivan lähellä onkin.

talvi
ei määritelty

Lodjun voi löytää vuodenajasta riippumatta, mutta etsiminen lintujen pesintäaikana on ankarasti kielletty.