Error message

  • Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 131 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 16 of 17 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 84 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 77 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 93 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).

Kummituskukkulako?

Taxonomy upgrade extras:

Kommentit

Alku ihan selvä, mutta loppu hyvin hankala. Raivaustyöt ovat saattaneet aiheuttaa muutoksia ? Onko näin ? Lodju on piilotettu -02. Onko tarkastettu, että kaikki on vielä niinkuin johtolangoissa sanotaan ?

Saako lisää vinkkejä loppuun ??

-Anne ja koko lodjauksesta innostunut perhe- 

Jonkin aikaa sitten kävin etsimässä tätä lodjua ja kaikki vihjeissä esiintyvät asiat olivat paikoillaan. Tosin yksi uusi tie on rakennettu vuoden 2002 jälkeen, se saattaa hieman hämätä. Mutta varsinaisesta lodjusta löysin vain kannen, lodjun alkuperäiset piilottajat epäilivät sulamisvesien rikkoneen lodjun.

Itselläni oli kuitenkin ylimääräinen ammuslaatikko joten kävin viemässä uuden lodjun paikalleen lokikirjoineen ja leimasimineen.

Listasin lodjun myös geocaching.com:n sivulle. Löytyy tunnuksella GC155ME.

Happy hunting! :)

mehu / Antti (dunedoo[ät]gmail.com)

Kävin tänään lodjaamassa geokätköreissun yhteydessä. Hieman jouduin arpomaan, mutta lopulta löytyi. Nyt vain kaikki innolla tätä lodjua etsimään!

 

-Arto