Error message

  • Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 131 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 16 of 17 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 84 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 77 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 93 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).

Eräkontion erikoinen

Taxonomy upgrade extras:

Kommentit

Tämän lodjun etsin yksinvaelluksella kesäkuussa 2008. Tämä ei ole mahoton jos vain malttaa hieman pohtia vihjeitä, vaikka myönnettäköön että jouduin pariinkin otteeseen soittamaan tämän tekijälle. Erinomainen toteutus!

Kiitos!

Matkalla lepohetki

-Arto

Löysin rastin 6 Pyhäkerolta Pyhäjärven rannalta. Tolpassa olevan pöntön sisällä olevassa tuohen palasessa oli vain 1 kuittaus vuodelta 2008.
Helge

Näidenkään ideana ei tietääkseni ole, että lodjun tarkka sijainti spoilataan muille täällä nettisivulla. Olisit voinut vain kertoa, että löysit lodjun jne.. Ei paikkatietoja...

.. ei se nyt niin vaarallista sorttia taida olla.

Koska tämän lodjun tekijä on edelleenkin hengissä, niin saattaisi ehkä olettaa, että "spoileri" on tässä tapauksessa jollain lailla hyväksyttyä laatua. Kolmisenkymmentä kilometriä vaihtelevaa mastoa tulee varmaan äkkiä joka tapauksessa kuljettavaa vaikka innoissaan "oikoisi". Ja joku parisataa metriä metriä taitaa riittää vielä loppupelimestoillakin puskaa perattavaksi. Mitä sitten lienee paikan päällä käytännössä. Lähinnä tuota spoileria voisi siis pitää ikäänkuin varmistuksena siltä varalta että johtolanka ei luonaa loppuun asti. Tuskin tätä sentään puhelinpalveluna on takoitettu suoritettavaksi..

Noin yleisesti ottaen minkänlainen spoilaaminen ei tietenkään ole etiketin mukaista. Päinvastoin.

-IK-