Error message

  • Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 131 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 16 of 17 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 84 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 77 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).
  • Notice: unserialize(): Error at offset 2 of 93 bytes in variable_initialize() (line 1252 of /srv/www/drupal7/drupal-7.98/includes/bootstrap.inc).

Sivustosta

Näille sivuille kootaan suomalaisten lodjujen johtolankoja. Pesämunaksi on siirretty kaikki lodjut vanhasta lodjaussivustosta (www.partio.fi/lodjaus).

Voit selailla muiden lodjaajien lähettämiä johtolankoja, ja julkaista sivuilla omiasi, kun vain rekisteröidyt käyttäjäksi. Kun löydät lodjun, voit kirjoittaa sen piilottajalle ja muille lodjaajille kommentteja.

Lisäksi sivuilla voi keskustella lodjaukseen liittyvistä asioista.

Käyttäjäksi voi rekisteröityä kuka tahansa (sinun ei siis tarvitse edes olla partiolainen!). Käyttö on tietysti täysin ilmaista.

Sivusto toimii Drupal-järjestelmällä. Jotkut nippelit ovat valitettavasti toistaiseksi englanninkielisiä. Jos sinulla on hankaluuksia sivuston käytössä, ota toki yhteyttä!

Sivustoa ylläpitää Mikael Niku. Voit lähettää palautetta lomakkeella. Palvelimen tarjoaa Nettipartiolaiset ry.

Lodjaus:

Kommentit

Voisiko joku ystävällisesti ottaa sivuston hoitaakseen, näyttää olevan tällä hetkellä täynnä spämmiä.

Hyvä kun ilmoitit - käyn täällä nykyisin suht harvoin, ja näköjään nykyään ei riitä vaikka on moninkertaiset spämminestot päällä. Täytynee rukata asetuksia vielä tiukemmiksi.